Thoughts about coffee

Derfor…

01 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Historie, Mening - Tags:

I går fik jeg en ny kaffe bog ind af døren, ”the coffee book”, jeg skal nok komme med en anmeldelse senere af denne bog.

Denne bog giver mig et nyt argument hvorfor denne blog har  overskriften Thougts about coffee, det er fordi der engang var en partisan der udtalte sig ”is that wherever it has been introduced it has spelled revolution. It has been the world’s most radical drink in that its function has always been to make people think. And when people began to think, they became dangerous to tyrants and to foes liberty of thought and action”.

Denne her udtalelse understreger nemlig hvorfor denne blog hedder Thougts about coffee, det fordi ved at drikke kaffe kommer man til at tænke store tanker. Derfor vil jeg kæmpe for, at der bliver en god kaffe kultur på diverse arbejdspladser, når man holder møder, STEMPELKANDE TIL FOLKET!

Tilbage

2 kommentarer