Thoughts about coffee

Chris og kaffe…

31 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Sagt om kaffe - Tags: , ,

Jeg har fundet det ultimative argument for, at drikke god kaffe til diverse møder Koffein stimulerer vores centralnervesystem, skærper vores årvågenhed, øger vores fokus og gør vores tankevirksomhed hurtigere og klarere.”. Udtalt af vores alle sammens sundheds guru, Chris Macdonald.
Chris, skriver samtidig i sin artikel på fri.dk, at koffein skader vores søvn samtidig siger Chris også at vi reagerer forskelligt på koffein. Grunden til dette er at halveringstiden på koffein i kroppen er 5-7 timer. Dvs. hvis man f.eks.  drikker en kop kaffe hvilket svare til 120 mg. kl. 8.00, så har man 60 mg. tilbage ved 14 tiden, og 30 mg. tilbage kl. 20, også fremdeles. Men hvis man så drikker mange kopper kaffe i løbet af dagen. Så ser regne stykket helt anderledes ud, det kan I selv regne på;)
Men jeg mener, man skal kigge på sig selv, og tage stilling til om det påvirker en selv al denne koffein. Personligt, har jeg ingen problemer med koffeinen, jeg mener at jeg ikke er afhængig af koffein.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.