Thoughts about coffee

Kommentar til Zoegas espeziale

28 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Produkttest - Tags: ,

Jeg har haft Zoegas kaffe Espeziale med på arbejde, hvor jeg lavede denne filterkaffe til mine kollegaere.
Der var med det samme respons, “nøøøøj, det er en god kaffe!”. Der var sågar et par stykker, som droppede det der BKI eller var det gevalia halløj? De droppede det helt! De ville hellere drikke Zoegas Espeziale, så der uden tvivl, den bedste filterkaffe jeg har smagt.

Et godt produkt til filterkanden;)

Tilbage

6 kommentarer


 1. feb 16, 2011
  10:58 am

  Henrik

  Zoegas produkter er bare rigtigt gode! Desværre fås kun et begrænset udvalg af deres produkter i de danske butikker, deriblandt “Espeziale” som du nævner.

  I de sidste par år, har jeg opholdt mig meget i Sverige, og kan klart anbefale Zoegas: “Skånerost” samt “Mollbergs blandning”. Hårdt-/mørkristet kaffe, med en pragtfuld, kraftig smag:)) BKI og Merrild er det rene vand ved siden af!

  I en snæver vending kan Irma’s “After Dinner”-kaffe dog erstatte Zoegas “Skånerost”, de minder mistænkeligt meget om hinanden. After Dinner-kaffen er tilmed fremstillet i Sverige, måske på licens hos Zoegas??

  • Rune
   feb 16, 2011
   4:52 pm

   Rune

   Hej Henrik,
   Ja, de laver okay kaffe indenfor netop deres kategori af kaffe! Jeg synes det udemærket filter kaffe, men jeg er ikke så vild med deres stempelkande kaffe:(

   Det lyder spændende omkring de andre typer af Zoegas kaffe, dem gad jeg godt, at prøve:-)


 2. jul 11, 2011
  9:14 am

  ghd style

  I en snæver vending kan Irma’s “After Dinner”-kaffe dog erstatte Zoegas “Skånerost”, de minder mistænkeligt meget om hinanden. After Dinner-kaffen er tilmed fremstillet i Sverige, måske på licens hos Zoegas??


 3. jul 11, 2011
  9:15 am

  ghd style

  Zoegas produkter er bare rigtigt gode! Desværre fås kun et begrænset udvalg af deres produkter i de danske butikker, deriblandt “Espeziale” som du nævner.


 4. dec 3, 2011
  12:05 pm

  Gudrun Kirstine Kurtz

  http://www.sn.dk/Slut-med-Zoega-Kaffe-panik-paa-sygehus/Helsingoer/artikel/101162
  Hej Rune,
  Jeg fik tilfældigvis en pose kaffe fra Zoega, som jeg har brugt til daglig filterkaffe og er ret glad for. Da jeg googlede navnet, landede jeg sjovt nok her hos dig. Jeg har vedhæftet en ældre artikel. Det skærer jo i hjertet at høre om mennesker, der skal gå en hel dag uden god kaffe.
  Jeg er glad for, at du også synes Zoega er god til filter – så er min kaffesmag nok ikke helt dårlig :-)
  Vi ses på facebook.
  Bedste hilsen Gudrun

  • Rune
   dec 3, 2011
   4:47 pm

   rune

   Hej Gudrun,
   Dejligt, at du er stødt på min blog:) Håber du vender tilbage ind imellem og læser mere:)
   Forsat god weekend
   Rune

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.