Thoughts about coffee

Bududa EE

14 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Mikroristeri - Tags: , , , ,

Jeg har tidligere omtalt fmkaffe.dk, som et rigtig godt projekt, jeg har prøvet at cuppe en af deres bønner, Bududa EE. Det er en bønne, som jeg rigtig godt kunne lide som øl.
Nu har jeg cuppet den, når man breaker den, så kommer der en dejlig frisk og let blomsteragtig duft frem.  Når man smager på denne kaffe Bududa, er den dejlig rund, først med lidt chokolade smag, derefter bliver den velafbalanceret, en sød og behagelig kaffe.  Jeg synes det er en nydelsesrig kaffe at starte dagen med, eller slutte dagen af med.

Jeg vil give den 3 ½ ud af 5 bønner, grunden til, at den ikke scorer højere er at den ikke rammer helt mine smagsløg. Men måske den ville det hvis den var ristet lidt hårdere, den jeg cuppede var fra kaffe-agenterne. Jeg har selv ristet den, og hvis det ændrer min vurdering så vender jeg tilbage.

Tilbage

2 kommentarer


  1. jan 14, 2011
    11:09 am

    Newyorkerbyheart

    hold da op hvor er der mange udtryk indenfor denne verden, som jeg slet ikke kender – det tager vist mange år, inden jeg ved noget som helst om kaffe ;-)

    God weekend.

    Mange hilsner
    Birthe

    • Rune
      jan 15, 2011
      11:12 am

      Rune

      Ja, der er mange, og jeg er også i en læringproces, har været i gang med kaffe et års tid på denne her måde, og lære hver dag! Men det er en spændende projekt det med, at cuppe kaffe! Fordi man skal virkelig sætte ord på det man smager! Kaffen kan ramme så mange forskellige smagsløg:-)

      God weekend
      Rune

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.