Thoughts about coffee

Café Majestic

11 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Rejse - Tags: ,

Jeg har igennem de sidste mange år været optaget af at rejse! Så jeg har fået den ide, at anmelde/skrive om nogle fantastiske kaffe cafeer rundt omkring i verden! Nogle af dem har jeg besøgt andre kunne  være spændende at besøge, hvis I kender et godt sted, så lig en kommentar.
Jeg vil starte med en lille café i Porto, Portugal som hedder Café Majestic. Den ligger i midt byen på deres gågade, Rua de Santa Catarina 112, et sted som jeg har besøgt.
Det er en café med historie, en café som har spillet en rolle i overklassens liv i Porto. Den er utrolig flot dekoreret, en stil der stammer tilbage fra Portos, Belle Epoche.
Idag er det et sted hvor turister og lokale kommer. Cafeen bliver brugt til koncerter og udstillinger.
Når man træder ind på denne café er det lidt som, at træde ind i en tidsmaskine, stilen er flot og klassisk og der bliver enten live eller i højtalerne spillet klassisk musik.
Hvis man er på de kanter, så er Café Majestic et dejligt sted at nyde en Bica (en lille kraftig kaffe) – kort sagt et must go! – Dog skal man være opmærksom på at priserne her er noget dyrere end i resten af byen.
[singlepic id=129 w=320 h=240 float=center]

Tilbage

2 kommentarer