Thoughts about coffee

Dimsen, Aeropress

10 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Grej - Tags:

Så kom den endelig – Min aeropress! En anderledes måde at lave kaffe på. Aeropress består af nogle få dele. Når man får denne kaffe maskine lignende ting i hånden for første gang, tror man ikke først på, at den kan lave en god kop kaffe. Den minder mere om en ganske almindelig køkken dims.

Indholdet af pakken består af 7 dele.

  • Filtre og filtreholder, mindre end dem vi kender fra filterkaffe.
  • En tragt så man kan lave en Aeropress kop kaffe i en espresso kop eller en termokande
  • Den runde sorte på billedet er, den del er holder filteret og kaffen
  • Et rør med markeret 1, 2, 3 & 4, så man ved hvor meget vand der skal i, til hver kop.
  • Et lidt mindre rør, som er et stempel
  • En måleske

[singlepic id=128 w=320 h=240 float=center]

Kvaliteten af dette når man ser på det, virker billigt, men efter at have haft det i hænderne virker det stabilt nok når man lige får kigget lidt på tingene og læst lidt i manualen, så tror man på, at den godt kan lave en god kop kaffe.

Aeropressen kræver i mine øjne, at man har en kværn så man bruger frisk kværnet kaffe! Det giver bare lige det ekstra til koppen. – Når man så har lavet sin første kop kaffe på Aeropressen, bliver man overbevist om, at man godt kan presse en dejlig blød og rund kop kaffe ud af denne dims.

I den kommende tid, vil jeg komme med flere vurderinger af Aeropressen, samt en vejledning til hvordan man laver kaffe på dette spændende apparatur.

[singlepic id=123 w=250 h=195 float=left] [singlepic id=127 w=260 h=195 float=right] [singlepic id=123 w=260 h=195 float=right]
Tilbage

4 kommentarer