Thoughts about coffee

Kaffe, som slankekur?

09 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Mening, Sundhed - Tags: , , ,

Der er utallige aviser, magasiner og forskere, som mener og ha påvist, at kaffe er gavnligt for os mennesker. Kaffe indeholder mange antioxidanter som er sygdomsforebyggende. Bl.a. er det påvist, at det kan være med til, at forebygge kræft, læs her.
Andre mener, at kaffe kan være med til, at holde den slanke linje. Eks. virker en kop espresso på centralnervesystemet og påvirker kredsløbet, det påvirker også fedt forbrændingen. Derfor, er en stærk kop kaffe, med til at du holder den slankelinje, fordi den sætter forbrændingen i vejret.

Kaffen kan også være et redskab, når du går på slankekur. Kaffen har en indvirkning på centralnervesystem, hjerte og kredsløb og på stofskiftet. F.eks. en kop stærk kaffe virker stimulerende på centralnervesystemet og påvirker kredsløbet, så puls og blodtryk stiger. Det samme gør forbrændingen og især fedt forbrændingen, derfor godt for din slanke linje.

Men derudover kan for meget kaffe på en gang også godt påvirke dit helbred f.eks. kan du få hjertebanken og søvnløshed i kortere tid. Men din krop kan vænne sig over tid til, at drikke en stor mængde kaffe.

Lige til sidst, så er kaffe ikke nær så vanddrivende, som sin fætter teen.

Så der er ikke andet, at sige end drik nu bare din kaffe. Selvfølgelig skal vi drikke denne dejlige drik med måde!

Tilbage