Thoughts about coffee

Hvorfor sølv?

04 januar , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Grej - Tags:

Velkommen i år 2011, som jeg håber bliver et dejligt kaffe år! Jeg har sidste år, til jul, fået mig en cupping ske i julegave, tak! – Den ske jeg har fået er fra kaffeagenterne.dk
Jeg undrede mig bare over hvorfor denne ske er belagt med sølv? Så jeg har googlet det.
Svaret er følgende, sølvet optager lidt hurtigere varme end “normale” skeer gør det, så derfor er cupping skeer belagt med sølv. Derudover, er cupping skeen lidt dybere i det, end andre skeer. Grunden til dette kan være 2 ting, dels at kaffen bliver bedre iltet. Men den mest sandsynlige grund, er at man nemmere kan slupre kaffen i sig.
Jeg ved bare, at jeg glæder mig, til at prøve denne ske, senere i denne uge.

Tilbage

2 kommentarer