Thoughts about coffee

Den hurtige… ?

25 december , 2010 - af Rune - Kategori: Andet - Tags: ,

[singlepic id=95 w=160 h=120 float=right]Her i julen har jeg været på besøg ved min svigermor og hun har en Nespresso Lattissima, som kan lave espresso, latte, og cappucino. Det er mega nemt, at lave en kop kaffe på denne maskine, den laver også en habil espresso. Der er crema i toppen og rimelig fylde i smagen. [singlepic id=94 w=160 h=120 float=right]De typer af kaffer man kan få spænder lige fra de meget bløde til den stærke espresso. Derudover findes der nogle kapsler som kommer fra et bestemt land eks. har de både kapsler fra Indien og Brasilien. I forlængelse af disse kapsler fra et bestemt land, lancerer Nespresso engang i mellem nogle Limited Edition, hvor de har “fanget” det bedste fra et bestemt land eks. havde de i 2004 brugt kaffe fra Kina, hvilke ellers ikke er verdens mest kendte for kaffe.
Nespresso har også lavet nogle kapsler, som egner sig bedst til større kopper, hmm… Alle disse kapsler koster fra 2,75 og opefter.

Jeg synes at det er en dejlig nem måde, at lave kaffe på. Men valg mulighederne er meget begrænsede, samt der er noget ved, at kværne sin kaffe, så duften breder sig i køkkenet. Det giver noget helt specielt, hvad enten det er tidlig morgen, eller du lige er kommet hjem og børnene løber rundt i huset eller vennerne er kommet forbi til en kop kaffe.
Ved at holde sig til rigtig kaffe, har man større valg mulighed på hvordan kaffen skal smage! Hvis bare man skal have en maskine som laver lidt nemt kaffe, så er Nespresso vel god nok. Men hvis man går efter den gode kaffe smag, SÅ køb en kværn og en stempelkande, eller hvis pengene er til det en espresso maskine.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.