Thoughts about coffee

Crema testen

23 december , 2010 - af Rune - Kategori: Andet, Espresso - Tags: ,

[singlepic id=91 w=160 h=120 float=right]Jeg har tidligere omtalt cremaen på espressoen, jeg tror ikke det er alle der ved hvad dette er! Cremaen er den brunlige del af espressoen, som ligger sig i toppen af koppen. Det er det som er tilbage i koppen når I har drukket epressoen. Det er det som man bruger som baggrund når man laver latte art.
Hvis man er tvivl om den crema der kommer på toppen af den vidunderlige espresso man lige har lavet. Så kan man lave crema testen, man tager en halv til en hel teskefuld rørsukker, og dumper ned i kopppen, hvis cremaen er i top! Så ligger sukkeret sig oven på i 2-3 sekunder. Hvis sukkeret gør dette, så er cremaen helt perfekt!
Glædelig lille juleaften!

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.