Thoughts about coffee

Indonesien Sumatra Mandheling

20 december , 2010 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping, Mikroristeri - Tags: , , ,

Jeg har fået denne kaffe i julekalenderen og den skulle selvfølgelig cuppes:) Denne kaffe kommer fra øen Sumatra, som ligger i det vestlige Indonesien. Kaffen er opkaldt efter øen og den oprindelig befolkningsgruppe Mandheling (Mandailing).
Når man breaker denne kaffe, kommer der en behagelig duft af krydderi frem med lidt træ, tror det er egetræ. Denne kaffe har en perfekt smag af krydderi med lidt frugt i toppen. Efter et godt minut kommer smagen af træ frem, som man kunne dufte i breaket. Jo koldere kaffen er, jo mere kommer der en karamelagtig smag, hvilket lige giver den et dejligt pift.

Jeg vil give denne kaffe 4 ud af 5 bønner, dette skyldes at smagen af egetræ, som jeg synes der er rigtig spændende. Det er nok lige i overkanten, men okay:)

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.