Thoughts about coffee

Kanel kaffe

19 december , 2010 - af Rune - Kategori: Espresso, Opskrifter - Tags: ,

[singlepic id=83 w=160 h=120 float=right]Nu hvor vi kommer tættere og tættere på jul,  synes jeg tiden er kommet til, at bringe en nem og dejlig opskrift på en jule kaffe, eller en kaffe, som indeholder nogle af de ingredienser,  som vi alle forbinder med jul herunder kanel. Kanel kommer ikke stærkt frem i denne kaffe, men dette gør til gengæld honningen.
Denne her opskrift kan man altid tilpasse,  hvilket man kan som med så mange andre opskrifter… Et godt bud, er at man drysser lidt frisk revet appelsin hen over.
Ingredienser til 4 personer:

  • 4 dl mælk
  • 4 spsk honing
  • 1 tsk kanel (eller en kanelstang pr. kop)
  • 4 spsk kakao
  • 4 dl. varm espresso

Varm mælken op sammen med honningen og kanelen, medmindre du bruger en kanelstang. Pisk kakoen i når mælken og honningen har kogt op. Hæld derefter blandingen op i kopperne (igen, forvarme dem). Servere med eller uden kanel stang.
En dejlig jule kaffe…

Velbekomme

Tilbage

4 kommentarer