Thoughts about coffee

Kanel kaffe

19 december , 2010 - af Rune - Kategori: Espresso, Opskrifter - Tags: ,

[singlepic id=83 w=160 h=120 float=right]Nu hvor vi kommer tættere og tættere på jul,  synes jeg tiden er kommet til, at bringe en nem og dejlig opskrift på en jule kaffe, eller en kaffe, som indeholder nogle af de ingredienser,  som vi alle forbinder med jul herunder kanel. Kanel kommer ikke stærkt frem i denne kaffe, men dette gør til gengæld honningen.
Denne her opskrift kan man altid tilpasse,  hvilket man kan som med så mange andre opskrifter… Et godt bud, er at man drysser lidt frisk revet appelsin hen over.
Ingredienser til 4 personer:

 • 4 dl mælk
 • 4 spsk honing
 • 1 tsk kanel (eller en kanelstang pr. kop)
 • 4 spsk kakao
 • 4 dl. varm espresso

Varm mælken op sammen med honningen og kanelen, medmindre du bruger en kanelstang. Pisk kakoen i når mælken og honningen har kogt op. Hæld derefter blandingen op i kopperne (igen, forvarme dem). Servere med eller uden kanel stang.
En dejlig jule kaffe…

Velbekomme

Tilbage

4 kommentarer


 1. dec 19, 2010
  9:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Åh, det lyder altså virkelig godt, det må jeg prøve :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  • Rune
   dec 19, 2010
   11:19 pm

   Rune

   Ja, det er en ret god kop kaffe! Hvis du finder en variation, så sig endelig til, jeg kan se at du er kreativ på din blog;)


 2. dec 20, 2010
  8:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Jeg fik engang en julekaffe, som skulle brygges med kanel og brun farin, det smagte helt eventyrligt – og så med lidt varm mælk i :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  • Rune
   dec 20, 2010
   9:35 pm

   Rune

   åhhhhh, det lyder også rigtig dejligt:-) Hvis du begynder, at have lidt mod på det der kaffe… Så synes jeg du skal lave en rigtig god vanilje is eller købe det, også lave denne her Gerorgia Ginger

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.