Thoughts about coffee

Uhmmm…

15 december , 2010 - af Rune - Kategori: Bønner, Tilbehør - Tags: ,

[singlepic id=137 w=320 h=240 float=right]I vores pakkekalender idag, har vi fået kaffebønner overtrukket med dejlig chokolade. En dejlig blanding dem vi har fået er peaberry bønner overtrukket med lys chokolade. Med et dejlig tykt lag af chokolade over de perfekt ristede bønner.
Men i weekenden vandt jeg en pakke i pakkespil, her fik jeg bønner fra Tanzania overtrukket med chokolade.  Her er chokolade knap så tyk end de bønner fra kaffe-agenterne, det har efter min  meget at skulle have sagt.  Fordi når chokoladen er det tykkere, giver det lige det ekstra pust.
Any way, så er kaffebønner overtrukket med chokolade et dejligt pust, i denne søde tid.
Hvis du ikke har tid eller flere ristede bønner så køb en pakke choko bønner, de  smager jo af kaffe! Eller måske kaffe fixet hvis du drikker en kop te.

Tilbage