Thoughts about coffee

Kaffe grog/gløgg

29 november , 2010 - af Rune - Kategori: Alkohol, Espresso, Opskrifter - Tags: , ,

[singlepic id=52 w=280 h=210 float=right]Nu hvor det er blevet koldt derude er det på tide vi prøver, at drikke noget varmt og lunt. Til dette formål passer en omgang kaffe grog det kan også kaldes kaffe gløgg. Det er en kop kaffe hvor man blander 2 dejlige ingredienser kaffe og vin, så det er lige en drik til de mennesker der holder meget af begge dele:) – hvis kaffe grog’en bliver for stærk, så skal I blande noget mere sukker i.

Ingredienser til 4 personer

  • 4 dl. kraftig rødvin
  • 5 dl. varm stærk kaffe, brug 5 espresso el. stempelkaffe
  • 4 spsk sukker, du kan tilføje mere hvis den ikke er sød nok

Kog vinen op sammen med sukkeret, imens laver du kaffen. Rør rundt i gryden så sukkeret opløses hurtigt. Tag gryden af komfuret og hæld kaffen i. Så er den klar til servering i 4 varme bestandige glas.

Velbekomme

Tilbage

2 kommentarer