Thoughts about coffee

Opbevaring – Kværnet del 3

23 november , 2010 - af Rune - Kategori: Bønner - Tags: , ,

Så kom vi til 3 og sidste del af denne serie omkring opbevaring af bønner, før, ristet og kværnet.

Når man har kværnet kaffe skal det drikkes lige efter hvis man skal bebeholde alle smagsstoffer. Dette er dog ikke altid muligt, at drikke alt kaffen lige efter man har kværnet det! Hvis dette er tilfældet, så skal man opbevare kaffe en i lufttæt beholder. dette kunne eksempelvis være en ventilpose.
Man skal udgå at kaffe kommer i kontakt med luften da dette er fjende nummer 1! Igen skal man udgå at opbevare kaffe i køleskabet, da kaffe nemt tager smag fra andre madvarer i køleskabet. Man kan til nød opbevare kaffe i fryseren.
Hvis man opbevarer kaffe rigtigt så kan man opbevare kaffen i max 1 uge, personligt, tilstræber jeg at drikke kværnet kaffe med det samme eller inden for 2-3 dage.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.