Thoughts about coffee

Cafe Blanc

22 november , 2010 - af Rune - Kategori: Alkohol, Espresso, Opskrifter - Tags: , ,

[singlepic id=50 w=320 h=240 float=right]Nu hvor sneen snart nærmer sig  hvorfor så ikke lave en kop kaffe bygget op på hvid chokolade? Dog bliver denne kaffe utrolig sød hvis du ikke hælder nok kaffe i den, men man kan fjerne noget af det søde ved at putte en likør i med smagen af appelsin eks. Southern Comfort. Selvom du rammer det perfekte forhold imellem chokolade og kaffe, er Southern Comforten lige prikket over i’et hvis du eks. har gæster og de skal forkæles lidt:) Husk på at man altid kan ændre pynten en lille smule eks. med lidt appelsin skræl det ser altid godt ud.

Ingredienser til 4 personer

  • 100 g. hvid chokolade
  • 4 dl. mælk
  • 3 dl. varm stærk kaffe
  • Lidt chokolade til at pynte med

Du skal starte med at smelte den hvide chokolade i et vandbad. Imens det smelter kan du skumme mælken, du skal dog huske på at røre i chokoladen. Hæld den skummede mælk op i 4 latté glas. Bland chokoladen med kaffen gerne over vandbadet, så det holder sig varmt.

Hæld derefter kaffeblandingen ned over den skummede mælk. Pynt med lidt chokolade enten hvid eller mørk.Velbekomme

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.