Thoughts about coffee

Tjære eller… stempel?

20 november , 2010 - af Rune - Kategori: Andet, Mening - Tags: ,

De gange jeg er kørt mod tyskland på motorvejen eller har været til et møde, så har jeg tit lyst til en kop kaffe hvilket er dejligt! Men når det hele er lavet med filter kaffe, som måske har stået i i laaang tid og begyndt at tage form som tjære. Bønnerne har mistet smag, hvis der overhovedet er kaffe smag  tilbage samt kaffen er blevet mere syrlig.

Jeg undrer mig bare over, at man ikke tager sig lidt sammen og laver en kande stempelkaffe med noget ordentlig kaffe, når man sidder til møde. – Jeg er begyndt de gange jeg kan nå det, at tage lidt hjemmeristet og nykværnet kaffe med til nogle af mine møder. – Det bliver et helt andet møde og folk bliver gladere. Derfor er det nemt at få folk at forstå at man hurtigt og nemt kan lave en god kop kaffe på en stempelkande! Derfor vil jeg opfordre folk til at købe en stempelkande NU, og gå forbi den lokale kaffebutik! Så vi kan drikke den gode kop kaffe når der bliver taget store beslutninger;)

Jeg ved godt, at hverdagens stress kan tvinge folk til, at lave en hurtig kop kaffe men når der er tid, så lave dog den stempelkande!

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.