Thoughts about coffee

Peru Coinca

07 november , 2010 - af Rune - Kategori: Bønner, Lande info - Tags: , ,

De peruvianske kaffebønner er kendt for sin sødme, medium body og en delikat syrlighed, samt at mange af deres bønner er økologiske.

Der er nogen der mener, at de peruvianske økologiske bønner, er nogle af de bedste i verden, hmmm… Mon dette er rigtig? Men jeg ved dog så meget, at de har et meget specielt micro klima i Peru, så hver kaffefarm, hver sin smag.

Dette gælder også for denne bønne ”Coinca” fra Peru, når man rister den udvinder den med det samme en stærk aroma som fylder lejligheden. Så den forventer jeg mig rigtig meget af, når den har ligget de obligatoriske 24 timer.

For tænk hvis den kan udvikle sig endnu mere, så vil det jo være fantastisk.

Tilbage
  1. Pingback download

  2. Pingback 8561

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.