Thoughts about coffee

Brasilien Fazenda

20 september , 2010 - af Rune - Kategori: Bønner - Tags: , , ,

Nu har jeg endelig taget hul på bønnen Brasilien Fazenda Rainha Yellow Bourbon, en dejlig lille bønne når man pakker den ud.
Har valgt at ristet den Full City +, da jeg primært skal bruge den til espresso kaffe. Tanken med bønnen er at den skal mikses med andre bønner. Men inden jeg gør dette skal det smages ren… Der kommer en smagsprofil senere.

Denne bønner kommer fra en Farm kaldet Fazenda Rainha i nærheden af Sao Paolo, Brasilien. Det betyder Farmens dronning. Derfor må de jo utvivlsomt lave verdens bedste kaffe, lad os nu se:) Det er  familien Carvalho Dias, som ejer denne farm og det har de gjort siden 1890, deres farm ligger fra 1100 meter til 1500 meter højt. Samt deres Fazenda Cachoeira blev klassificeret i Cup of Excellence Contests  i 1999, 2000, 2002, 2004 og 2005.
Så det er en familie der har erfaring og en farm der ligger i den rette højde, derfor forventer jeg mig meget af denne bønne…
Er der nogen der har gjort sig erfaring med lige netop denne bønne?

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.